Homeopatie Craiova

Dr. Lungu Daniela, Medic Homeopat Craiova

Afectiunile Sezonului Rece

Este sezonul rece cand toate afectiunile ORL se acutizeaza. Faringitele, sinuzitele, laringitele, otitele sunt frecvent intalnite in aceasta perioada a anului.

Homeopatia poate ajuta organismul, cu remedii pentru perioada de acutizare sau cu remedii constitutionale care previn recurentele. Daca organismul este suficient de puternic, remediul constitutional va trata faza acuta, va preveni recurentele si va trata si alte probleme in acelasi timp.

Astfel pacientul va avea surpriza ca odata cu vindecarea amigdalitei sa constate si ca nu-i mai cade parul iar unghiile sunt mai puternice, cum se intampla la administrarea rem. Silicea

Un alt exemplu este ca in acelasi timp cu ameliorarea otitei sunt ameliorate si durerile cervicale date de spondiloza cum este in cazul administrarii rem Cimicifuga sau ca balonarea pe care o avea de mult timp a disparut odata cu durerile de cap date de sinuzita cum se poate intampla la administrarea rem Lycopodium.

IMPORTANT!
Nu este recomandata autoadministrarea remediilor homeopate deoarece pot sa apara efecte secundare nedorite. In plus, gasirea remediului homeopat potrivit nu este suficienta, este necesara stabilirea unei doze adecvate, in functie de sensibilitatea individuala.

Va invit la cabinet pentru a descoperi impreuna remediul cel mai potrivit pentru Dvs!

Programari : 0745 660 035
Adresa: Cart. 1 Mai Str. Victor Papillian, Bl E14 , Craiova, Dolj.
Harta locatiei